سخن دبیر همایش

پژوهشگر و دانشجوی محترم

باسلام و احترام

بدین وسیله به اطلاع می رساند که انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی در راستای برگزاری دوره ای همایش های علمی دانشجویی در سطح ملی، "هفتمین همایش ملی دانشجویی علوم ورزشی" را به منظور گردهم آوردن اندیشمندان و پژوهشگران جوان در کنار دانشمندان و متخصصان با تجربه و با هدف ایجاد نشاط و شادابی علمی در بین دانشجویان، و ایجاد فرصتی مناسب برای هم اندیشی، بحث و تبادل نظر درباره آخرین دستاوردهای علمی -پژوهشی خود با سایر پژوهشگران جوان راه اندازی کرده است. این رویداد علمی بزرگ در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۰، می تواند گامی هر چند کوچک در راستای توسعه و پیشرفت علمی پایدار کشور بویژه در حوزه علوم ورزشی به شمار آید. هم­ چنین، برگزاری برنامه های جانبی در قالب نشست های تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی، کارگاه ­های تخصصی، و موضوعات خاص صنفی، چالش­ ها و چشم ­اندازهای علوم ورزشی، این امکان را برای پژوهشگران جوان و آینده سازان کشور فراهم می آورد تا مسیر علمی- تخصصی خود را در حوزه های علمی-پژوهشی مورد علاقه خود روشن تر ساخته و با انگیزه ای وافر در این مسیر پرفراز و نشیب گام بردارند.

بسیار خرسندیم که در این همایش ملی دانشجویی میزبان همه استادان، پژوهشگران و دانشجویان محترم سراسر کشور و بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته ها و گرایش های مختلف علوم ورزشی و سایر رشته ها و گرایش های مرتبط با سلامت باشیم. حضور ارزشمند شما عزیزان مطمئناً سبب ارتقای غنای علمی و روح همکاری و تشریک مساعی هر چه بیشتر پژوهشگران علوم ورزشی در جهت توسعه هر بیشتر جامعه خواهد بود.

دکتر افشار جعفری

دبیر علمی همایش