ایده‌ی همایش ملی دانشجویی علوم ورزشی توسط انجمن علمی علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی در سال ۹۱ عملی شد و اولین دوره‌ی آن با استقبال دانشجویان و اساتید علوم ورزشی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. پنج دوره از همایش ملی دانشجویی علوم ورزشی از سال ۱۳۹۱ الی ۱۳۹۵ پنج دوره‌ به صورت متوالی برگزار شد. به دلیل تغییرات اساسی در ساختار انجمن توقف سه ساله‌ای در برگزاری همایش ایجاد شد اما پس از سه سال غیبت در سال ۱۳۹۸ ششمین دوره‌ی این همایش روند برگزاری را از سر گرفت.
به دلیل شرایط وخیم کشور و دنیا که در پی انتشار ویروس کرونا امکان برگزاری رویداد‌های علمی وجود نداشت هفتمین همایش ملی دانشجویی علوم ورزشی پس از یک سال تاخیر در مهرماه ۱۴۰۰ میزبان دانشجویان و اساتید علوم ورزشی کشور خواهد شد.
این همایش که توسط‌ انجمن علمی و دانشکده‌ علوم ورزشی و تندرستی  برگزار‌ می‌شود میزبان اساتید و داوران مطرح علوم ورزشی، مقالات به ‌روز در حوزه‌ی علوم ورزشی خواهد بود.